top of page
Img-23.jpg

RETKET

Unelmaretket odottavat sinua! Lähde mukaamme unohtumattomalle seikkailulle luonnon syleilyyn. Kokemus on täynnä lapin kauneutta ja unohtumattomia hetkiä. Ota aikalisä arjen kiireistä ja lähde retkillemme, joissa voit kokea luonnon monimuotoisuuden, raikkaan ilman ja rauhan henkäyksen. Ei väliä, oletko aloittelija vai kokenut retkeilijä, tarjoamme elämyksiä kaikille. Tervetuloa mukaan seikkailuun, joka jää mieleesi ikuisesti.

Maisema Kukastunturi Ylläs talvella

YHTEYSTIEDOT

SISU OUTDOOR

Olemme avoinna joka päivä

ma-la  9:30-17:00

su     10:00-17:00

Tervetuloa!

​​​​

SIVULANTIE 1

95970 ÄKÄSLOMPOLO

 +358 400387772

info@sisuoutdoor.com

Img-29.jpg

Tarjoamme korkealaatuisia, luotettavia vuokravälineitä maailman johtavilta tuotemerkeiltä. 

Etkö ole varma mihin mennä? Kerromme mielellämme neuvoja reiteistä, sääolosuhteista, reittien kunnosta ja suosittelemme  paikkoja, missä käydä, jotta saat kaiken irti ajastasi täällä Lapissa. 

Ylläksellä sijaitsevasta vuokraamosta löydät mm. Fatbike, e-Fatbike ja maastohiihtovälineet; mm Peltonen Skin Pro-sukset, sauvat, Alpina-monot

 OAC liukulumikengät, Fjällpulken-ahkiot, retkeilyvarusteet.​

Maastohiihto perinteinen tyyli Ylläs talvi

SISUN HIIHTOKOULU

Tervetuloa Sisun maastohiihtokouluun – sinun porttisi pohjoisen lumiseen seikkailuun!

Sisun maastohiihtokoulu tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia tai kehittää maastohiihtotaitoasi. Haluamme innostaa sinut jakamaan intohimomme tähän upeaan lajiin. Liity mukaan Sisun maastohiihtokouluun ja koe, miten hiihto voi olla enemmän kuin vain liikuntaa – se on seikkailu, yhteisö ja elämäntapa. Tervetuloa joukkoomme!

Vuokraamo

SHOPPI

Tervetuloa myymäläämme, jossa intohimo retkeilyyn kohtaa huippulaadukkaat brändit. Tarjoamme laajan valikoiman varusteita talviretkeilyyn, retkeilyyn, maastohiihtoon, talvijuoksuun ja talvipyöräilyyn. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan nauttiaksesi seikkailusta parhaiden laadukkaiden brändien tuotteilla. Retkeilypäivät eivät ole koskaan tuntuneet näin innostavilta!

@SISUOUTDOOR

TIIMI

Intohimo. Asiantuntemus. Aitous.

Tunnemme Ylläksen alueen kuin omat taskumme. Koska luonto on tarjonnut meille upeita kokemuksia, haluamme laittaan hyvän kiertämään ja tarjota luontoelämyksiä ja uuden oppimisen kokemuksia muille, myös juuri sinulle. Sisukkaasti seikkaillen, tähän kiteytyy Sisun henki. Tästä syystä Sisu Outdoor on olemassa. 

Olemme tarjonneet laadukasta, asiakkaan omiin tarpeisiin räätälöityä palvelua ammattitaidolla ja paikallistuntemuksella vuodesta 2017 lähtien.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Ylläkselle! Täällä on tilaa liikkua ja hengittää puhdasta tunturi-ilmaa kaukana arjen kiireistä.

Maikku, Timo & muu tiimi

bottom of page