top of page

TOIMITUSEHDOT JA PALAUTUS

TOIMISTUSEHDOT

Toimitukset

Voit tilata meiltä sekä varastotuotteita että tilaustuotteita. Varastotuotteita meillä on omassa varastossamme, kun taas tilaustuotteet tilaamme ensin tavarantoimittajiltamme. Jos tilauksesi sisältää vähintään yhden tilaustuotteen, odotamme tämän saapumista varastoomme ennen tilauksen lähettämistä. Koko tilaus lähetetään siis yhdellä kertaa. Tuotteiden kohdalle on merkitty selkeästi, löytyykö sitä varastosta vai onko se tilaustuote/saapumassa varastoon. Toimimme yhteistyössä Postin kanssa ja käytämme heidän toimituspalvelujaan. Paketit toimitetaan lähimmälle Postin noutopisteelle tai Postin pakettiautomaattiin. Lähetyskustannukset Manner-Suomen toimituksiin ovat 5,90€-7,90 € sisältäen arvonlisäveron. 

Huom! Tärkeää tietoa toimitusajoista. Jos tilauksesi sisältää ainoastaan varastotuotteita, lähetämme tilauksesi tavallisesti 3 työpäivän sisällä. Muussa tapauksessa lähetysajankohta ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Normaali kuljetusaika Suomeen on 4-5 työpäivää.

Kuljetusvastuu

Vastaamme tuotteista, jotka vahingoittuvat toimituksen aikana. Jos havaitset vastaanottamassasi pakkauksessa kuljetusvaurioita, ota mielellään kuva pakkauksesta heti paikan päällä postitoimipaikassa, tai viimeistään kotona. On tärkeää, että dokumentoit mahdolliset vauriot sekä pakkauksessa että tuotteissa. Dokumentoi sekin, jos jotain puuttuu. On myös tärkeää, että reklamoit kuljetuksesta suoraan postitoimipaikassasi. Ole myös yhteydessä meihin, jotta voimme auttaa sinua saamaan korvauksen vahingoittuneista/puuttuneista tuotteista.

Vastaamme myös tuotteista, jotka katoavat toimituksen aikana. Ole yhteydessä meihin, mikäli et ole saanut pakettiasi kohtuullisessa ajassa, jotta voimme auttaa asiassa eteenpäin.

Kun palautat tuotteen, sinä asiakkaana vastaat tuotteista. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että pakkaat tuotteet niin hyvin, etteivät tuote tai alkuperäispakkaus vahingoitu. Älä käytä alkuperäispakkausta postipakkauksena, sillä se saattaa vahingoittua. Jos alkuperäispakkaus on vaurioitunut, voimme veloittaa asiakkaalta korvauksen tuotteen hinnan alentumisesta. Vauriolla ei tarkoiteta pakkauksen normaalia avaamista tuotteen kokeilua varten, vaan vauriota, joka on tullut kohtuuttomasta käsittelystä.

Lunastamattomat paketit

Lunastamattomista tuotteista veloitamme rahti-, palautus- ja käsittelymaksuja yhteensä 30 €. Suurikokoisista lähetyksistä veloitetaan hinnastonmukainen lisärahtimaksu.

Reklamaatiot

Jos haluat reklamoida tuotteen, ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessasisuoutdoor@gmail.com. Muista kirjoittaa viestiin tilausnumerosi. Jos mahdollista, lähetä kuva/kuvia tuotteesta, sillä se usein helpottaa ja nopeuttaa reklamaation käsittelyä.

Suomessa sinulla on oikeus reklamoida tuote 2 vuoden ajan ostopäivästä. Reklamaatio-oikeus koskee valmistus- tai materiaalivirhettä, joka oli olemassa jo, kun tuote toimitettiin. Vauriot, jotka ovat aiheutuneet kulumasta, varomattomasta käsittelystä, tai vahingoista/tapaturmista, eivät kuulu takuun piiriin.

Reklamaatio tulee tehdä niin pian kuin mahdollista sen jälkeen, kun virhe havaittiin. Tuotteen tulee olla puhdas, kun se lähetetään meille. Kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen, käsittelemme asian 30 päivän sisällä.

Kiistat

Mahdollisissa kiistatapauksissa pyrimme ratkaisemaan tilanteen ensisijaisesti neuvotteluin asiakkaan kanssa. Mikäli yhteiseen ratkaisuun ei päädytä, voi asiakas ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan saadakseen sovitteluapua. Tarvittaessa asia voidaan viedä eteenpäin ratkaistavaksi kuluttajariitalautakuntaan.

Hinnat, tuotteet ja tarjoukset
Kotisivuiltamme löytyvät tuotekuvat saattavat poiketa hieman tuotteen todellisesta ulkonäöstä ja luonteesta. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotetietoja ja hintoja ilman erillistä ilmoitusta.

Koskien mahdollisia virheitä tuotteiden tiedoissa, hinnoissa tai muussa kotisivuilta löytyvässä tiedossa, pidättää Sisu Outdoor oikeuden muuttaa tiedot jälkikäteen. Pidätämme oikeuden korjata tiedot koskien mahdollisia hintavirheitä, kampanjakoodeja, loppuunmyyntiä, varaston saldoa, muutoksia tuotteen teknisissä tiedoissa sekä mahdollisia oikeinkirjoitusvirheitä kotisivuillamme tai ilmoituksissamme. Pidätämme myös oikeuden korjata mahdolliset sivuilla esiintyvät tekniset ongelmat. Pidätämme oikeuden peruuttaa mahdolliset virheelliset tilaukset.

PALAUTUS

Palautusoikeus

Sisu Outdoor tarjoaa 14 päivän palautusoikeuden siitä päivästä lähtien, kun olet vastaanottanut tuotteen siihen päivään
saakka, kun jätät tuotteen postitoimipaikkaan. Palautusoikeus sisältää 14 päivän peruutusoikeuden.

Takaisinmaksu hyväksytystä palautuksesta suoritetaan 14 päivän sisällä siitä, kun palautus on saapunut perille ja käsitelty. Huomioi, että emme tarjoa ilmaista palautusta vaan asiakas vastaa itse palautuksen kuluista. Tuote tulee palauttaa myyntikelpoisessa kunnossa, ehjässä alkuperäispakkauksessa kaikkine tuotelappuineen.

Mikäli asiakas on käsitellyt tavaraa enemmän kuin mitä
sen luonteen, ominaisuuksien ja/tai toimivuuden toteamiseksi on tarpeen, on Sisu Outdoorilla oikeus periä korvaus tuotteen arvon alentumisesta. Haluamme kehottaa varovaisuuteen sellaisen tavaran käsittelyssä, joka mahdollisesti palautetaan. Kun tuote palautetaan hyvässä kunnossa ja voidaan nähdä, että sitä
on käsitelty vain sen luonteen, ominaisuuksien ja/tai toimivuuden toteamiseksi, palautetaan tuotteesta luonnollisesti täysi hinta asiakkaalle. Suosittelemme samaa varovaisuutta tuotepakkauksen (esim. kenkälaatikko) kanssa, sillä tällä voi olla vaikutus tuotteen arvoon. Mikäli tuotepakkaus on vaurioitunut enemmän
kuin mitä sen avaamisen vaaditaan, saatetaan periä korvaus tuotteen arvon alenemisesta. Tästä päätetään jokaisessa yksittäistapauksessa. Huom! Tuotepakkauksella EI tarkoiteta uloimmaista käärettä/pakkausta, jossa tilaus toimitetaan.

Me pidätämme itseltämme mahdollisuuden noutaa palautus, jos se lähetetään johonkin muuhun kuin ilmoitettuun palautusosoitteeseen. Pakkaa palautus huolellisesti. Voit käyttää samaa pakkausta (ulommainen pakkauspussi tai -kartonki) kuin missä tuotteet sinulle lähetettiin.

Pyydämme sinua myös täyttämään palautuslomakkeen ja
lähettämään sen palautuksen mukana pakkauksessa. Mikäli palautuslomaketta ei tilauksen mukana tullut tai se on kadonnut, pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä Sisu Outdooriin sisuoutdoor@gmail.com, jolloin voimme lähettää sinulle uuden. 

Huom! 14 päivän peruutusoikeus
ei koske:

Tuotteita, jotka on valmistettu kuluttajan erityisvaatimusten mukaisesti soveltumaan juuri kyseiselle asiakkaalle, tai muulla tapaa muutettu henkilökohtaisten tarpeiden mukaan - esim. sukset, joissa on poraamalla asennetut siteet, tai sukset, joiden pohja on hiottu.

Palautus

Emme vastaa palautuskuluista, vaan asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuvista kuluista. Kun palautat tuotteen, sinä asiakkaana vastaat tuotteista. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että pakkaat tuotteet niin hyvin, etteivät tuote tai alkuperäispakkaus vahingoitu. Älä käytä alkuperäispakkausta postipakkauksena, sillä se saattaa vahingoittua. Jos alkuperäispakkaus on vaurioitunut, voimme veloittaa asiakkaalta korvauksen tuotteen hinnan alentumisesta. Vauriolla ei tarkoiteta pakkauksen normaalia avaamista tuotteen kokeilua varten, vaan vauriota, joka on tullut kohtuuttomasta käsittelystä.

Lunastamattomat paketit

Lunastamattomista tuotteista veloitamme rahti-, palautus- ja käsittelymaksuja yhteensä 30 €. Suurikokoisista lähetyksistä veloitetaan hinnastonmukainen lisärahtimaksu.

bottom of page